• Денес е: вторник, февруари 20, 2018

После 17 години

Времето е незапирлива сила со која треба да живееме, за да го долови тоа, фотографот Жозефин Ситенфелд ги репродуцира портретите на нејзините пријатели што ги напрвила во 2000 година.

Погледнете ја разликата 17 години покасно!

Извор: josittenfeld.com

Ad
big banner