• Денес е: вторник, февруари 20, 2018

Свадбените бои оваа есен-зима 2014

Организирате свадба?

Модните критичари имаат препорака до вас. Најхит бои за оваа сеозна се  Radiant Orchid – нијанса на виолетова која доминира оваа есен зима, Кралската сина најраскошната од сите варијанти на сината и одлично се комбинира,  Алуминиум боја нијанса помеѓу сива и сребрена, уште една нијанса на виолетова и се вика Mauve Mist ,Sangria боја елегантна, отмена и топла, Аурора црвена , Чемпрес зелена (дефинитивно хит оваа сезона), бојата на коњак  или на кората на дрвата, одлична за комбинација, Замаглено жолта и кобалт  сина.

Комбинирајте и уживајте!!!

Ad
big banner