• Денес е: вторник, февруари 20, 2018

Лего коцки не се само за играње

На професорка од Њујорк на памет и дошла извонредна идеја како полесно да ги научи своите ученици на основните математички функции. Едноставно, како алатка за учење таа користи лего коцки. Чудно или не, во секој случај доста поучно, како за родители, така и за деца и професори.

Ad
big banner