• Денес е: вторник, февруари 20, 2018

Кина низ објективот на 56 фотографи

Кина е толку голема, што не постои начин само еден фотограф да ја претстави на достоинствен начин. Затоа, тимот од China in Motion организира 56 фотографи од 49 кинески градови, со цел да го создаде ова фантастично видео во кое се искористени над 200.000 фотографии. Погледнете !

CHINA IN MOTION from Timelapse China on Vimeo.

Ad
big banner