• Денес е: вторник, февруари 20, 2018

Какви чуда може да најдете на кинески пазар?

Миксови од месо со мистериозно потекло..

11

Промоција на масло за јадење со сок од портокал…

2

Жаби и желки…

3

Ефтини ребра…

4

Сушени делови од влечуги..

5

И уште жаби…

7

 

Многууу кинески стапчиња..

8

Патки

10

Глави од прасиња

12

И антибактериска машка долна облека!!!

13

Ad
big banner