• Денес е: вторник, февруари 20, 2018

“Дечко” перница

Доколку сакате некој да ве гушка додека спиете или одмарате, а моментално немате никој до вас, тука може да ви помогне “дечко” перницата ! “Дечко” перницата не оди по кафани со своите пријатели, не мириса на чад или алкохол, не ‘рчи и никогаш нема да ве остави да спиете сами !

pernica-decko1  pernica-decko3

pernica-decko2

“Дечкото” можете да си го купите онлајн за 18 долари или околу 800 денари.

Free Shipping Creative Gift Boyfriend Body Throw Pillow Hug

Ознаки: ,
Ad
big banner